2016. március 6., vasárnap

Tíz titok az Éjjel Nappal Budapesttel kapcsolatban


Elérkeztünk az Éjjel Nappal Budapest harmadik évadához, ebből az alkalomból közzéteszünk néhány érdekességet, melyek biztosan titeket is foglalkoztatnak.


Hány Éjjel Nappal Budapest epizód ment adásba a három év alatt?

A három év alatt már több, mint 720 epizódot láthattatok. Epizódonként általában 25-30 szereplőt láttok a képernyőn. A csatorna egyébként folyamatosan keresi az új arcokat, így általában rendszeres az Éjjel Nappal Budapest jelentkezés.

Hol található az Éjjel Nappal Budapest albérlete?

Az albérlet a valóságban is létezik, a II. kerületben a Margit híd budai hídfőjénél található. Csak a forgatások alatt népesül be, hisz a szereplők a valóságban nem ott laknak.

Milyen hírességek szerepeltek az Éjjel Nappal Budapest sorozatban?

A sorozatban szerepelt már Majka, Vastag Csaba, Bunyós Pityu, Puskás Peti és számos ismert együttes is. Vastag Csaba a szerep kedvéért még egy csókot is bevállalt Zsófival.

Ki a legfiatalabb az Éjjel Nappal Budapest sorozatban?

A szereplők jellemzően 25-30 év közöttiek, viszont nemrég kerület a sorozatba Zsófia, aki még kisbaba, hisz 1 éves sincs.

Kik alkotnak egy párt a valóságban az Éjjel Nappal Budapestből?

Gábor és Zsófi már a forgatások kezdete előtt is egy párt alkottak. Marci és Tamara a forgatások alatt jött össze, ugyanúgy, mint Milán és Emese. Lali és Dorina is a forgatásoknak köszönhetik, hogy együtt vannak.

Mi volt a legnehezebb forgatási helyszín?

Az Éjjel Nappal Budapest legnehezebb forgatási helyszíne egyértelműen Ausztria volt, hisz tavaly a síelős jeleneteket hóviharban voltak kénytelenek felvenni.


Éjjel Nappal Budapest kampányfilm

A szereplők a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet kérésére egy kampányfilmben a mellrákszűrés fontosságára hívták fel a figyelmet.

Éjjel Nappal Budapest sláger dalok és videóklippek

Az elmúlt három év során számos Éjjel Nappal Budapest slágerszám látott napvilágot. Az első volt a Lali által énekelt sláger a Lalipop, melyhez még videóklipp is készült. Alexa Bang Bang című számához is forgattak egy videóklippet. A legutóbbi szám szintén Lali nevéhez fűződik, mely szintén sláger gyanús. Az Éjjel Nappal Budapest főcímdalát pedig Tóth Gabi énekli.

Mi Lali görényeinek a neve?

Lali a görényeinek két pornószínésznő nevét adta, így lettek Jessica Gold és Samantha Cox.

Létezik forgatókönyv az Éjjel Nappal Budapesthez?

Az Éjjel Nappal Budapestnek nincs forgatókönyve. Csak a történetet adják meg az amatőr szereplőknek, akik a saját stílusukban, saját mondanivalójukkal adják elő azt. Ettől lesz a sorozat annyira valósághű, hogy sokan tényleg azt hiszik, hogy minden Éjjel Nappal Budapest jelenet valóságos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése